Πως στήνεται το εσχατολογικό σκηνικό μέσα από τα γεγονότα...

''Mία θαυμαστή και μοναδική ιδιότητα που έχει ο Λόγος του Θεού, εκτός βέβαια, από όλες τις άλλες, είναι ότι είναι προφητικός.

Είναι κάτι που με συγκλόνισε, όταν άρχισα να έχω επαφή με τα Ιερά Γράμματα, στα 24 μου χρόνια, και ομολογώ ότι συνεχίζει να με συγκλονίζει. Όταν αποφάσισα να κάνω αυτήν την εργασία, ήθελα καταρχάς, να συγκεντρώσω και να βάλω σε μία τάξη όλο αυτό το υλικό - από εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία, φυλλάδια και Ίντερνετ -που είχα μαζέψει τα τελευταία χρόνια και που σχετίζεται με τις έσχατες ημέρες.. Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε ήθελα να ενημερώνομαι για τα διάφορα γεγονότα και τις εξελίξεις, στην Ελλάδα και στον κόσμο. Από τότε όμως που εννόησα ότι πολλά από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στις ημέρες μας, έχουν σχέση με τον Λόγο του Θεού και ιδιαίτερα με την ολοκλήρωση του εσχατολογικού παζλ, το ενδιαφέρον μου μεγάλωσε.

Ο άνθρωπος που μελετά τον Λόγο του Θεού και εγκύπτει σε αυτόν με ευλάβεια, εκτός από όλες τις άλλες ευεργεσίες και ευλογίες που απολαμβάνει, γίνεται και ένας πλήρως ενημερωμένος άνθρωπος. Και αυτό δεν είναι υπερβολή. Τα γεγονότα λοιπόν, έρχονται να συμμαρτυρήσουν στις αιώνιες αλήθειες του Λόγου του Θεού. Όσο όμως πλησιάζει η Ημέρα, μπορούμε και βλέπουμε καλύτερα.''

Θανάσης Σωτηρίου Νάυπλιο, Μάρτιος 2007

 

Kατεβάσετε σε μορφή pdf

  1. Μέρος πρώτο

  2. Μέρος δεύτερο

  3. Μέρος τρίτο

  4. Μέρος τέταρτο

Radio Player

Play Radio in Popup Window

Σύνδεση